Full kyrka och vilda svin

Igår var det konsert i Lillkyrka kyrka, radion var där och hela spektaklet kommer att sändas i jul. Parkeringarna var överfulla. Jag hämtade några av besökarna, fick ingen info.om hur det var, antar att det var bra. Tystnad på landet brukar vara positivt, här öppnar man inte munnen i onödan.

Lite snö har det också kommit, inget skidföre än.

På vägen hem från kyrkan tog jag skogsvägen, fyra vildsvin korsade vägen några meter framför oss… vi hann hem och stänga svinstängslet. Det är på landet det händer.

Var hos grannen och kolla på hockey i onsdags, han pratade om att skaffa alla kanaler som gick att få. Det skulle sammanlagt kosta drygt 1 000 kr, det tycker jag absolut han ska unna sig. Jag kan köpa öl när det är dags för nästa spännande match.

Idag ska jag jobba lite, plocka fram plastgranen och hålla mig undan från hushållsarbete. Är värd det efter matlagning, tömning av diskmaskin och tre tvättar i tvättmaskinen. Skjortstrykningen spar jag ett tag till.

Årets julfest på jobbet är avverkad och var ungefär som vanligt, Västerbottenspajen var festens höjdpunkt.

Sist men inte minst måste jag nämna Veckans brott som den här veckan nådde fornstora höjder, GW såg ut att trivas igen och Norrmalstorgsdramat var en milstolpe för oss som var med på den tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s