Kortisonsprutan

Jodå, miraklens tid är inte förbi. Företagshälsovårdarna, som jag inte tänker nämna vid namn eftersom jag inte vill göra reklam, gav mig en kortisonspruta och vips var mina problem minskade med 75 procent. Det är sant, jag jobbar med statistik och kan det där med procent.

2014-02-24-21720.jpg

Nu ska man kanske inte ropa hej än, men det är snart en månad sedan jag fick sprutan och det går hela tiden åt rätt håll. Jag är unik på många sätt, dels för att jag fick en frozen shoulder trots att jag enligt statistiken har både fel ålder och kön och dels för att jag verkar ha ett läkkött som inte är av denna världen.

Nu är det snart påsk, en travhelg som kunnat gå till historien om inte sambon fått för sig att vi ska umgås med människor. Det kan väl vara trevligt, men varför just den här helgen? Herregud, hela vintern är full av meningslösa dagar och kvällar då man skulle behöva umgås med andra än kollegerna på jobbet… men varför ska det ske på en av årets bästa travhelger? Det är samma visa varje år, påsken och elitloppshelgen verkar vara ett ypperligt tillfälle att jävlas med familjemedlemmar som älskar trav.

Men ja ä intä bitter, det SKA bli trevligt… umgänget är på lördag och travet är på fredag och söndag, frågan är bara vem som ska köra mig till Romme på söndag? Misstänker att jag inte får köra själv efter alla ägg och frestelser som kommer att serveras?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s